Projecten

Badkamer renovatie 

Badkamer renovatie:
De wanden zijn door Stukadoorsbedrijf De Haan afgewerkt met een mooie beton stuc van PM Lissé en het plafond is voorzien van fijn-schuurwerk.
Op de vloer liggen 60x60 tegels afgewerkt met een witte voeg. Er is gekozen voor handgemaakte eiken meubelen, voorzien van een natuurstenen blad.

Huiskroeg

Samen met Houtzagerij De Poffert hebben we eind vorig jaar een huiskroeg opgeleverd.

Verbouwing op Urk

Deze woning is aan de buitenkant geheel gerenoveerd:
De gevels zijn geïsoleerd, dakranden verbreed, de laagbouw is gestuct, zinken gevelbekleding aangebracht, luifels zijn voorzien van Rockpanel plafond platen.
 

Realisatie appartement 

Een appartement gerealiseerd voor begeleid-wonen.
Voorzien van eigen entree, keuken, woonkamer, badkamer en slaapkamer.
Tevens is in dit appartement gebruik gemaakt van alle voorzieningen die betrekking hebben op de eisen van het begeleid wonen, zoals: geschakelde rookmelders, noodverlichting, brandwerendheid, ventilatie en vluchtroutes. 


Dak renovatie


Deels nieuwe binnenmuren opgemetseld op de begane grond, nieuwe verdiepingsvloer, scheidingswanden op de eerste verdieping, Isobouw dakpanelen, puntgevels opgemetseld, kunststof kozijnen geplaatst, dakkapel gerealiseerd, zwart verglaasde pannen gelegd en kunststof dakgoten gemonteerd. 


Aanbouw

                                                    Uitbreiding woonruimte:

Ondersteunen bestaande gevels, fundering voorzien van boorpalen, geïsoleerde betonvloer, houtskelet binnenwanden, gemetselde buitenwanden, schuifpui en vrijdragende luifel.